Home » Home » Aorus X5 promite puterea jocului fără marirea back-breaking

Aorus X5 promite puterea jocului fără marirea back-breaking

TAIPEI – „Earth’s most powerful slim gaming laptop”: that’s the bold claim from Aorus for its brand-new X5 rig.

Aorus is a division of the better known manufacturer Gigabyte, spun off to be a gaming laptop specialist. Aorus already has two other gaming laptops in the market: the enormous 17.3-inch X7 and the more satchel-friendly 13.9-inch X3 Plus.

X5 se află chiar în mijloc cu ecranul său de 15.6-inch – care este o rezolutie 2,880×1,620 pixeli, apropo. Sfaturi IT scara de la 2.5 kg (5,5 livre) și măsoară 390 de 272 de 22.9mm (15.35 cu 10,7 cu 0,9 inci).

Asta e surprinzător de ușor și subțire, având în vedere puterea de jocuri care X5 aduce la masa. Cipul Core i7-57000HQ rulează până la 3.5GHz (în funcție de configurația) este destul de frumos, dar dual plăci grafice Nvidia GTX 965 milioane sunt chiar mai bine. Implicit este de 8GB de RAM, dar X5 poate dura pana la 32 GB.

În ceea ce privește depozitarea, puteți amesteca și meciul – există trei sloturi pentru SSD-urile si unul pentru un hard disk. În conformitate cu Aorus ai putea max care cu trei loturi de 512GB si un hard disk 2TB.

Designul este, de fapt subestimată în comparație cu unele laptopuri de gaming, dar este frapant la fel, cu o tastatură cu iluminare de fundal, taste macro individuale și o lucrare inteligent cu ventilare de management termic îmbunătățit. De fapt, X5 a luat premiul Computex Design & Innovation și premiul Computex Best Choice.

Există unele caracteristici suplimentare Aorus a inclus care va apela într-adevăr să gamer serios. Adăugarea tehnologiei Nvidia G-Sync înseamnă că jocurile pot rula mai lin, cu mai putine sanse de lag, bâlbâi sau rupere. Există un encoder hardware opțional pentru jucătorii care flux sau înregistrează sesiunile lor. Alimentat de AverMedia, acest lucru poate lăsa de fapt, tu flux și jocuri de înregistrare HD în același timp.

Aorus X5 nu este ieftin – începe de la 2.299 dolari și lire sterline 1799 (nr de stabilire a prețurilor australian încă, dar prețul din Marea Britanie se transformă în jurul valorii de 3.575 dolari AU). Dar se pare ca o opțiune excelentă pentru jucătorii care doresc ceva mai mare decat X3, dar nu sunt încă pregătite pentru back-rupere enormitatea X7 17.3-inch.

About

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *