Home » Home » Facebook Messenger 5.0 . Oare este WhatsApp ?

Facebook Messenger 5.0 . Oare este WhatsApp ?

Nu stiu cat de multi dintre voi folosesc un telefon inteligent. Probabil majoritatea. Dar cati dintre voi cu un asemenea dispozitiv au Facebook si folosesc aplicatia de Messenger? Ati observat ca s-a lansat noua versiune 5.0? Ce permite o manipulare mai facila a clipurilor. Acum putem trimite filme si ne putem juca cu efectele direct din Facebook Messenger.

Americanii se lauda cu acest lucru implementat, dar si cu faptul ca mai nou poti face instant photo sharing. Ce inseamna asta? Ca poti trimite o poza printr-un singur click, fara sa trebuiasca sa deschizi o aplicatie separata pentru camera foto, fara a parasi Facebook Messenger.

Cei mai multi utilizatori au remarcat ca acum aplicatia seamana mult mai mult cu WhatsApp, ultima mare achizitie pe care Zuckerberg, in calitate de CEO si fondator Facebook a facut-o.
Facebook Messenger 5 Facebook Messenger 5.0 = WhatsApp?
De asemenea, incepand de la aceasta versiune aveti posibilitatea de a copia un sticker primit in zona dedicata stickerelor, pentru a fi folosit. Americanii sustin ca acum au imbunatatit si serviciul de cautare, acesta fiind curatat de toate problemele actuale.

Sursa : ArenaIT

About

commentscomments

  1. E cel mai documentat paragraf despre Facebook Messenger 5.0 .
    Oare este WhatsApp ? . Mult success!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *